Noviteiten

Kameleon van Askia

een écht ultieme belcel oplossing!

20 jul. 2023

Met trots presenteren we een prachtig nieuw merk binnen ons Swan Products assortiment: Kameleon van ASKIA. Deze Roemeense fabrikant produceert, alles in-house en snel, een prachtig breed programma akoestische pod-oplossingen.

Tijdens de dealer event dagen van 11 t/m 25 oktober wordt Kameleon van Askia groots tentoongesteld in onze vernieuwde showroom. Er staan inmiddels al diverse modellen in onze showroom om te testen of alvast uw klant te overtuigen.

Uniek is de online configurator, waarmee razendsnel de gewenste versie, indeling en uitvoering kan worden gekozen én ziet u op het scherm de werkelijke uitvoering met alle specs getoond. Een andere unieke eigenschap is de razendsnelle montagetijd. Door gebruik te maken van uiterst slimme montage materialen en koppelingen, laat elk model van Askia zich erg eenvoudig opbouwen.

Met de Kameleon serie van Askia staan we garant voor optimale inzetbaarheid, modulaire oplossingen en volgens de hoogste norm.

Klik hier voor meer informatie over ASKIA

 

Swan dealerdagen

11 t/m 25 oktober

11 nov. 2022

Reserveer alvast in uw agenda: De Swan Dealerdagen 2023 van 11 tot en met 25 oktober!

Binnenkort ontvangt u meer informatie om u aan te melden én verklappen we wat tipjes van de sluier

We hebben deze editie echt weer volop nieuws te melden, dus dit wilt u niet missen.

Orgatec 2022

25 tot 29 oktober

17 okt. 2022

De Orgatec komt er weer aan!
De meest toonaangevende vakbeurs opent eindelijk weer haar deuren, je voelt het enthousiasme in de lucht hangen.
 
Van dinsdag 25 t/m vrijdag 28 oktober zal het Swan-team aanwezig zijn om u alle noviteiten en ontwikkelingen te laten zien.
Bezoek ons op de stands van Quadrifoglio, Sitland, Gaber en Mara voor de meest inspirerende producten uit Italië.
 
Komt u naar Keulen, neem dan even contact op met één van ons zodat we samen iets kunnen afspreken.
We hebben er enorm veel zin in en zien u graag op de Orgatec 2022!

Architect@work

14 en 15 september Rotterdam

6 sep. 2022

Architect@Work Rotterdam: op 14 en 15 september geopend van 11.00 / 19.00 uur.

Dé beurs voor architecten, projectontwikkelaars en designers die zich willen laten inspireren door een groot aantal gepassioneerde standhouders.
Tijdens deze 2 dagen worden de laatste nieuwtjes getoond op diverse disciplines, van constructie tot ruimtesegmentatie en van buitengevels tot wandsystemen.
Tevens zijn er seminars bij te wonen en wordt gezorgd voor de juiste sfeer met een hapje en een drankje op het gezellige ontmoetingsplein.

Namens Quadrifoglio Nederland presenteren wij de nieuwste innovaties van XChange booth: de modulaire oplossing voor akoestische ruimten met vele toepassingen en uitvoeringen.

Nieuwe uitvoeringen en materialen
Ecologische materialen
Akoestische oplossingen en nog veel meer….

Voorwaarde is wel dat de genodigden behoren tot de doelgroep welke de organisatie heeft bepaald:
Architecten, interieurarchitecten, designers, interieurvormgevers, ingenieurs, urbanisten, overheidsinstellingen, projectontwikkelaars, lesgevers (interieur-)architectuur.

Bron: Architect@work

Artesia

Stapelbare stoel Red Dot 2021

6 jul. 2021

ARTESIA stapelbare stoel Red Dot Best of the Best 2021.
Zeer slank model van GABER, optimaal stapelbaar tot 50 stuks (210cm hoog!) op de verrijdbare trolley. Innovatieve vormgeving en beloond met diverse Red Dot awards. Kuip in 7 kleuren en frame in 8 kleuren leverbaar, met of zonder armleggers. Nu te bewonderen én te testen in de showroom van Swan Products.

https://www.gaber.it/en/chairs/artesia
https://www.gaber.it/en/news-events/artesia-is-best-of-the-best-al-red-dot-award-2021

Bron: Gaber

Dame

kuipstoel van Gaber

6 jul. 2021

DAME kuipstoel van GABER.
Bij gebrek aan beurzen laten wij regelmatig nieuwe producten naar Nieuwkuijk komen en deze nieuwe DAME van het Italiaanse Gaber is écht een topper! Kuipstoel met een bijzonder goede zithouding en standaard voorzien van een comfortabel kussentje. De polypropyleen kuip is leverbaar in 8 trendy kleuren met een keuze uit maar liefst 8 onderstellen!
Informeer naar de vele mogelijkheden.

https://www.gaber.it/en/chairs/dame
https://www.gaber.it/en/upholstered-chairs/dame

Bron: Gaber

Sitland Skate bureaustoel

15 feb. 2021

Een bureaustoel waarbij de zitting en de rug met u meebewegen, dat is de gloednieuwe Skate van Sitland. Nu als primeur te bewonderen én te testen in onze showroom!

https://www.sitland.com/en/products/office/skate/

 

Bron: Sitland

Slide & Go wardrobe

Schuifdeurkast 60cm diep

15 feb. 2021

De populaire Slide & Go akoestische schuifdeurkast is nu ook leverbaar als extra diepe variant van 60cm. Naast meer opbergruimte biedt de Wardrobe ook de mogelijkheid om uw kleding en jassen netjes op te bergen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Bron: Swan Products

Quadrifoglio Z1 balie

Nieuw!

15 feb. 2021

Prachtig design van Quadrifoglio, bekend van de succesvolle Z2 balie. Italiaans vakmanschap met gelakte elementen in verstek en fraaie optionele led verlichting.

Bron: Quadrifoglio

Gaber Artesia

Zeer compacte stapelstoel

15 feb. 2021

Zeer compacte stapelbare stoel (trolley met 50 stuks is 210cm hoog!) van het Italiaanse Gaber. Het metalen onderstel en de kunststof kuip zijn leverbaar in een ruime keuze aan kleuren, met of zonder armleuningen. Nu in de showroom op het noviteitenplein.

Bron: Gaber

Downloads en info:

Sitland contract

Vernieuwd

15 feb. 2021

De exclusieve Contract serie van Sitland is vernieuwd én flink in prijs verlaagd! Alle actuele en nieuwe modellen binnenkort te zien op de website van Swan Products. Heeft u een aanvraag, vraag het Swan team naar de mogelijkheden.

Bron: Sitland

Swan@home

Thuiswerkplekken

9 nov. 2020

Met trots presenteren we dé thuiswerk website waar u snel, veilig en eenvoudig een totale thuiswerk set of losse producten kunt bestellen. www.swanathome.nl

Bron: Swan-Products

Swan bedrijfsbrochure

The way to work

4 mrt. 2020

Swan geeft kantoorinrichting een nieuwe dimensie.

Swan Products levert project- en kantoorinrichtingen, zoals werkplekken, opbergruimten en zitmeubilair. Maar Swan is nog veel meer. We zijn ook een proactieve partner door slimme dienstverlening en onderscheidende ondersteuning. Meedenken en ontzorgen is onze tweede natuur. Klanten doen graag inspiratie en ideeën op in onze showroom.

Downloads en info:

Impressie facilitairbeurs 2019

Swan-Products

5 apr. 2019

Op 23, 24 en 25 januari 2019 vierde de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer haar 21ste editie. Alweer 21 edities staat de beurs in het teken van het delen van kennis, informatie en innovaties. De beurs is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het evenement dat u niet mag missen.

Mei show 2017

Bedankt

5 apr. 2019

Namens Swan-Products willen we iedereen bedanken die op onze Mei show is geweest. Mede dankzij jullie is het een daverend succes geworden. Zie hieronder de berichtgeving door Frans van Officenieuws die ook bij ons op de Mei-show was.

"Toeval of niet, maar een maand of twee geleden schreef kreeg ik voor een column in de papieren versie van het bekende e-commerce vakblad Twinkle Magazine. Mij was voorgelegd in 300 woorden antwoord te geven op de vraag of Virtual Reality zal doorbreken in de E-commerce omgeving. Ik heb die column geschreven en noemde de verwachting dat er binnen drie jaar webwinkels zijn waarbij je je kantoor volledig online kunt inrichten, en met behulp van een VR bril door dat hele kantoor kunt lopen voordat je tot bestelling overgaat. Ik zat er een beetje naast…

Afgelopen weken hield Swan zijn jaarlijkse dealerdagen. De honderdzoveel dealers en andere belangstellenden konden voor de laatste keer aan de Meerheuvel in Den Bosch alle nieuwe ontwikkelingen aanschouwen die de importeur te bieden had. Swan is namelijk druk bezig met nieuwbouw in Nieuwkuijk. Ik was er twee uurtjes, en naast alle nieuwe producten kreeg ik een demonstratie van de AR (Augmented Reality)-mogelijkheden die Swan heeft ontwikkeld. Ik realiseerde me dat ik me met mijn voorspelling van drie jaar in Twinkle vergist had.

Het is veel eerder dan drie jaar."

Mei show 2017

Wij zijn begonnen.....

5 apr. 2019

Onze Mei show is weer van start gegaan met onze nieuw ingerichte showroom.

Facilitair 2017

Bedankt voor uw bezoek

5 apr. 2019

De negentiende editie van de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer zit erop. Drie dagen lang, van woensdag 25 tot en met vrijdag 27 januari was de Jaarbeurs in Utrecht het decor van alles op het gebied van facilitair management. 

De vakbeurs stond voornamelijk in het teken van kennisoverdracht. In maar liefst negen zalen werden lezingen gegeven en presentaties gehouden door individuele professionals, branche-organisaties en de deelnemende standhouders. Voor de bezoekers was het programma een aantrekkelijk onderdeel van de vakbeurs. Over de drie beursdagen hebben namelijk meer dan 3350 bezoekers een of meerdere lezingen bijgewoond.

De organisatie van de vakbeurs kijkt tevreden terug op deze editie, die voor het eerst op de nieuwe locatie in Utrecht plaatsvond. De vele positieve reacties van bezoekers versterkten dit positieve gevoel. Dank voor uw komst. (vakbeursfacilitair.nl)

 

Bron: vakbeursfacilitair.nl

25 jaar Quadrifoglio

Let's live it up!

5 apr. 2019

We're so proud to celebrate our silver jubilee!

Thank you for having shared the path with us, for having chosen us, for having believed in us.

We promise you to pay back your trust striving for perfection in everything.

Check out our brand new video to share with you who we are, which are our values and our vision.

VIDEO 

Swan Products bedrijfsfilm

Deze film geeft u een mooie en duidelijke impressie van ons bedrijf.

5 apr. 2019

Deze film geeft u een mooie en duidelijke impressie van ons bedrijf.

Welkom bij Swan Products!

Mei show 2016

5 apr. 2019

Langs deze weg willen wij iedereen bedanken die op de Mei-show zijn geweest. Het waren fantastische dagen met veel leuke en hartverwarmende reacties.

Impressie facilitairbeurs 2016

Weer een mooie beurs gehad met leuke reacties

5 apr. 2019

Weer een mooie beurs gehad met leuke reacties,
Facilitairbeurs 2016 was weer druk bezocht. Voor het eerst in hal 3 met een mooie stand op een prominente plek.
Nieuwe leveranciers en producten geintroduceerd en we willen hierbij dan ook alle mensen die op de beurs zijn geweest bedanken voor hun bezoek.

Gaber

Wij presenteren u een mooi nieuw merk uit Italië

5 apr. 2019

Wij presenteren u een mooi nieuw merk uit Italië: GABER. Super leuke, mooie en vooral betaalbare stoelen. Gaber is een jong merk met exclusief ontworpen stoelen en eigen hoogwaardige productie. Met de achtergrond van europees meest vooraanstaande kunststof injectiemallen fabricage heeft men in samenwerking met vooraanstaande designers een prachtige collectie samengesteld. De meeste producten zijn geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik en leverbaar in vele kleuren met ongekende mogelijkheden. Levertijd 3-4 weken.