De sterke merken van Swan

Om een kantoor optimaal in te richten gaat Swan Products als distributeur en importeur verder dan enkel het leveren van de primaire producten hiervoor. Meedenken, inspireren, en ontzorgen van de opdrachtgever en architect samen met onze adviseurs en de beste fabrikanten is wat onze missie nu juist zo mooi maakt.

Van de enkele (thuis-)werkplek tot een volledige kantoorinrichting, ons team staat altijd voor u klaar! Naast de exclusieve producten in de eigen Private Line voert Swan Products een brede portfolio van onderscheidende Europese merken die via een solide dealernetwerk in Nederland en België wordt vertegenwoordigd. Hierbij zijn kwaliteit, duurzaamheid, service en betrouwbaarheid de basis van het familiebedrijf. 

 

 

 ''Swan staat voor kwaliteit. Wij zijn de exclusieve leverancier van een aantal Europese topmerken.'' 

 


Quadrifoglio is een begrip op het gebied van kantoormeubilair. Dit topmerk uit Italië heeft een ongekend grote voorraad, waardoor het snel kan leveren.

 

 

Het ontwerpen van stoelen die de levenskwaliteit verbeteren. Dat is het doel van Sitland. Het Italiaanse merk heeft aandacht voor zowel het esthetische aspect als de functionaliteit.

 

 

Het Italiaanse Gaber is als fabrikant van spuitgiet-mallen doorgegroeid tot toonaangevende producent van een prachtig gamma aan stoelen en tafels. Gaber heeft design én techniek in huis.

 

 

Het Italiaanse Mara heeft zich ontwikkeld tot specialist in klap- en vouwtafels. De gepatenteerde mechanieken zorgen voor ongekend slimme en veilige oplossingen.

 

 

Het Spaanse bedrijf Gapsa produceert roldeurkasten van de hoogste kwaliteit. Het bedrijf bestaat sinds 1996, en produceert haar kasten met behulp van de nieuwste technieken.

 

Deze Roemeense fabrikant produceert, alles in eigen huis en snel, een prachtig modulair programma akoestische units.

 

Het Italiaanse Delka is onze meubelhofleverancier. Op ca 17.000 m2 produceren we hier onze huismerken en private labels. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen bij complexe projecten.

 

 

 Hierin onderscheiden de exclusieve producten uit de Private Line zich, een collectie producten die speciaal voor de Benelux worden geproduceerd door diverse vooraanstaande Europese fabrikanten.