Montage partners 

De Swan montage teams en de collegiale montagepartners zijn opgeleid om al het meubilair uit het Swan Products assortiment kundig te monteren, waarbij de garantie volledig wordt toegekend volgens
aangegeven periode en voorwaarden. Bij montage door derden dient met bovenstaande rekening te worden gehouden en kan garantie vervallen.

 

 

''Onze partners zijn gecertificeerd en getraind door Swan''   

 


Van den Dungen Montage

Van den Dungen Montage

Al meer dan 20 jaar dé specialist in het monteren van kantoormeubilair van alle professionele merken. 

Telefoon: 0418-51 65 00

Mail: info@vandendungen.nl

 


Monta Move

Ons specialisme is uw werkplek. Van bureau tot schilderij en van kast to archief. Of te wel van receptie tot nooduitgang.

Telefoon: 073-522 52 25

Mail: info@montamove.nl

 


Mommers Project Montage

Wij verzorgen het volledige traject van kantoor en projectinrichting. Hierbij kunnen we iedere verhuisbeweging (intern of extern) uitvoeren, zijn wij in staat om op professionele wijze al uw kabels en bedrading, zowel horizontaal als verticaal, weg te werken én hebben wij een ergo-specialist in dienst welke u graag ondersteunt bij het afstellen van bureau, stoel of volledige werkplek.

Telefoon: 013-785 10 67

Mail: info@mommersprojectmontage.nl

 


De Pestel (Belgie)

Meubellogistiek De Pestel biedt zijn klanten een full service dienstverlening op het vlak van meubel logistiek. Dankzij onze jarenlange ervaring in transport en verhuizingen, hebben wij de know how en het geschikte personeel om de juiste logistieke oplossingen aan te bieden, steeds op maat van de klant.

Telefoon: +32 486-96 54 30

Mail: info@meubellogistiekdepestel.be