Over Swan

 

Historie

Swan Products is opgericht in 1969 door Ruud de Jong. Als succesvol importeur van tekentafels, schildersezels en aanverwante producten, groeide het bedrijf al snel uit tot een distributeur van kantoor- en projectmeubilair. Sinds 2006 zijn Robert en Ramon de Jong in de voetsporen getreden van senior en is Swan Products uitgegroeid tot een totaal leverancier met dealers in Nederland en België.

 

Visie

Swan Products is "samen werken": luisteren / meedenken met de inrichters, aandragen van functionele, creatieve oplossingen, ontzorgen en het bieden van een combinatie van snel geleverde producten en maatwerkoplossingen.

 

Missie

Meedenken, ontzorgen en de vraag vertalen naar een passende oplossing met én voor haar partners met een tevreden klant als resultaat. Samen werken was, is en zal altijd het credo blijven binnen Swan Products, van A tot Z. Swan Products levert en ontzorgt als totaal leverancier een zo breed mogelijk assortiment uitsluitend via haar dealer netwerk.

 

 

'' Meedenken en ontzorgen is onze tweede natuur ''

 

 

Duurzaamheid

We richten ons bewust op schone productie van Europese fabrikanten. De logistieke lijnen van fabriek naar eindbestemming houden we het liefst zo kort mogelijk. Snel en efficiënt transport is voordeliger en minder belastend voor het milieu.

Succes verzekerd met onze dienstverlening

Elke dag zetten we ons met veel plezier in voor de beste project- en kantoorinrichtingen. Ook de logistiek wordt goed geregeld, zodat alles op de juiste tijd en plaats terecht komt. Door onze zeer grote voorraad kunnen we altijd snel en flexibel leveren. Bezorgen, monteren en inhuizen? Daar draaien wij onze hand niet voor om.

Intermodaal Transport bij Jan de Lely

Intermodaal transport-goederenvervoer is een vorm van multimodaal transport, waarbij met een combinatie van meerdere vervoerswijzen wordt getransporteerd, met als kenmerk dat de goederen niet afzonderlijk, maar met behulp van een laadeenheid worden omgeladen. 

Omdat wij doen wat wij beloven!

Internationaal Transportbedrijf Kuijs is van oudsher een echt familiebedrijf. In 1937 opgericht door Jan Kuijs en sindsdien een begrip in de transportwereld. Kuijs heeft zich door de jaren heen weten te onderscheiden door een hoge mate van betrokkenheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Onze merken

Swan Products voert een brede portfolio van onderscheidende Europese merken die via een solide dealernetwerk in Nederland en België wordt vertegenwoordigd. Hierbij zijn kwaliteit, duurzaamheid, service en betrouwbaarheid de basis van het familiebedrijf. 

meer informatie